Opis forum
05.11.2014 godzina:18:51
Wszedłem na server i zapytałem się Sarke czy cieszy się że nie mam admina,powiedział mi że bardzo i dal mi mute na 5 minut
Takan i ty chciałeś żeby jakis typ co banuje za słowa i daje muty za byle gonwo był adminem?!
Nie wiem jak ty,ale uważam że Sarke jest za młody żeby mieć adma,skoro zachowuje sie jak 5-latek
i śmieje się z graczy i uważa się za jakiegoś króla Szwecji
Ostatnio edytowany przez MarlowePL (2014-11-05 17:59:40)
hahaha MarlowePL po 1 wszedl na serwa i spytal sie czy sie cieszymy ja napisalem ze tak poniewaz ciagle mnie wyzywa i mnie irytuje, "Wszedłem na server i zapytałem się Sarke czy cieszy się że nie mam admina,powiedział mi że bardzo i dal mi mute na 5 minut" nie dalem ci za to muta tylko za to ze mnie wyzywales. bestdarko potwierdzi.
"Nie wiem jak ty,ale uważam że Sarke jest za młody żeby mieć adma,skoro zachowuje sie jak 5-latek" Ja mam 14 i pół lat, a ty sie zachowujesz jak jakis... wyzywasz graczy idt.. np jak cb zabija na pvp
"i śmieje się z graczy i uważa się za jakiegoś króla Szwecji" wtf??? nie smieje sie z graczy tylko rozmawiałem z bestdrako na skypie i wienc jak nie wiesz o co chodzi to sie nie odzywaj,
Sarke obserwuje was oboje mam tzw logi. Widzialem wasza rozmowy i to nie marlowe zawinilll... A ty mu mute na 5min. Jest to 9 skarga na cb. Pamietaj. Bedzie 10 to zakladam temat dot degrada taki jaki mial marlowe. Uwazaj.. A ty marlowe.. W piatek lub sobote prawdopidobnie odzyskasz rangę
pozdrawiam.