Nazwa forum

Opis forum

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Moda

#1 2014-11-04 15:53:51

Takanu

HeadAdmin

Punktów :   

[Degrad]MarlowePL

Nie wiem dlaczego, ale wielu z was skarży się na naszego administratora. To prawda - może zbyt dużo banuje ale według mnie wystarczy mu to powiedzieć i przestanie Niestety, z powodu dużej ilości skarg wg. regulaminu który został napisany przed 1 edycją ProMc jestem zmuszony otworzyć temat. Każdy ma prawo się wypowiedzieć wg. poniższego wzoru:

1. Twój nick
2. Degrad dla Marlowe TAK/NIE
3. Powód ( dotyczy nie )
4. Inne informacje

Ja osobiście jestem za tym aby administrator MarlowePL nadal pozostał z administratorem. Wyników nie będę przeliczał procentowo. samodzielnie je będę interpretował.

Pozdrawiam,
Takanu

Edit: chciałbym jeszcze dodać, że nawet nie wiecie ile Marlowe robi dla serwera... Więc nie liczcie na minigamesy, ciekawe parkoury, mobarene, freebuild, skyblock i hardcore jak zostanie zdegradowany. Taka dodatkowa, niby nie ważna informacja.
Edit 2: myslalem ze zachowa sie troche inaczej. Sory marlowe, przesadziles. Zdegradowany. Temat pozostawiam do odwołań. za 24h zamykam

#2 2014-11-04 16:08:57

SarkePL

Administrator

Punktów :   

Re: [Degrad]MarlowePL

1 SarkePL
2 Degrad dal Mrlowe tak
3 czemu? ponieważ zachowywal sie nieodpowiednio w stosunku dla gracz banował dal ban za niby pyskowanie... i ciagle mi wypominał ze tempowalem za slowa nie wiedzialem ze gracze  moge sobie pisac spierda* hu*

#3 2014-11-04 16:11:47

Takanu

HeadAdmin

Punktów :   

SarkePL napisał:

1 SarkePL
2 Degrad dal Mrlowe tak
3 czemu? ponieważ zachowywal sie nieodpowiednio w stosunku dla gracz banował dal ban za niby pyskowanie... i ciagle mi wypominał ze tempowalem za slowa nie wiedzialem ze gracze  moge sobie pisac spierda* hu*

Ciekawe, ciekawe ... na słowa banowałeś na zdecydowanie za długo. Ban za pyskowanie? mial racje. tylko dal na zawsze, jego jedyny błąd. Długo będziesz mu wszystko wypominał? Też jest w ciężkiej sytuacji aktualnie. Bez sensu go degradować.

#4 2014-11-04 16:35:32

BestDrako

Użytkownik

Punktów :   

Witam
Tutaj BestDrako!
Słuchajcie Zauważyłem Ostanio Dziwne Zachowanie Administratora MarlowePL
Ostatnio Zauważyłem na PVP U niego Cheaty! Kiedy Sarake i ja Zadzwonilismy do niego zeby Udostempnił ekran to powiedział że nieudostempni bo niechce zdradzic jakie ma CHEATY!
==========================
Ostatnio Zostałem Zbanowany przez niego przez to ze NA PVP KOXILEM!
Jak na Admina zabardzo sie nienadaje!

Sory MarlowePL Mowie jak jest,,,,,,

#5 2014-11-04 16:36:41

Takanu

HeadAdmin

Punktów :   

Porozmawiam z nim, jak już mówiłem. Nadal uważam, że powinien zostać administratorem. Wystarczy mu upomnienie .

#6 2014-11-04 16:37:26

BestDrako

Użytkownik

Punktów :   

1.BestDrako
2.DEGRAD TAK!
3.POWÓD Słuchajcie Zauważyłem Ostanio Dziwne Zachowanie Administratora MarlowePL
Ostatnio Zauważyłem na PVP U niego Cheaty! Kiedy Sarake i ja Zadzwonilismy do niego zeby Udostempnił ekran to powiedział że nieudostempni bo niechce zdradzic jakie ma CHEATY! Ostatnio Zostałem Zbanowany przez niego przez to ze NA PVP KOXILEM!
4.ak na Admina zabardzo sie nienadaje!

Sory MarlowePL Mowie jak jest,,,,,,

Sory MarlowePL Lubie Cię ale tak bd lepiej!

#7 2014-11-04 16:42:01

Takanu

HeadAdmin

Punktów :   

Nie rób double postów. Już raz się wypowiedziałeś .

#8 2014-11-04 18:21:22

BestDrako

Użytkownik

Punktów :   

Sory

#9 2014-11-04 18:22:01

Takanu

HeadAdmin

Punktów :   

spoko ...